Viemärin puhdistus Porvoosta

Puhdas viemäri on pieni panostus, mutta kuljettelee pitkälle

Porvoon Viemäri­avaus Oy toteuttaa viemärin puhdistus­työt kattavasti Porvoosta Loviisaan, Askolaan ja pääkaupunki­seudulle, kuten Sipoon, Helsingin, Espoon ja Vantaan alueelle. Kun pidät viemärit kunnossa ja puhtaana, pidennät niiden käyttöikää sekä vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Viemärin kuvauksella varmistat putkiston kunnon ja tiedät millaisia jatkotoimen­piteitä ne mahdollisesti aiheuttavat. Kun asialla on kokenut putkimies, saat joutuisaa otetta ja asian­tuntevaa palvelua.

Kalustoomme kuuluvat mm:

  • Kuumavesi­painepesuri
  • Viemäri­kamera, jolla pystyy kuvaamaan 60 m saakka

Viemärin kuvaus

Haluatko varmistaa missä kunnossa putkistosi ovat? Viemärin kuvauksella nähdään nopeasti ja tehokkaasti millaisessa kunnossa viemäri­putkistot ovat. Piilossa olevien viemäreiden ongelmat paljastuvat viemäri­kuvauksen avulla näppärästi. Viemäreitä ovat voineet vahingoittaa tai tukkia esimerkiksi sortumat ja juuristot. Viemäreiden kuvaus sopii monenlaiseen tilanteeseen, toistuviin putkitukosten selvittämiseen tai perus­korjausten yhteyteen.

Viemärin puhdistus ja avaus

Tehokkaan vesipainetekniikan avulla viemäreiden puhdistus tapahtuu nopeasti. Vesipaineen avulla tukokset saadaan avattua, samalla se puhdistaa viemäristön niin, että parhaimmillaan se ehkäisee uusien tukoksien syntymistä. Jos putket tuntuvat olevan usein tukossa, kannattaa niiden kunto tarkastaa esimerkiksi viemäri­kuvauksen avulla.

Ota yhteyttä!

Porvoon Viemäri­avaus Oy toteuttaa viemärin puhdistusta, avausta ja kuvausta mm. alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Sipoo, Porvoo, Loviisa ja Askola. Kiireellisissä tapauksissa voit soittaa, muissa vähemmän kiireellisissä tapauksissa voit hyödyntää myös sähköpostia.